Ik wil jobcoaching

Soms kun je extra begeleiding op je werk gebruiken. Onze jobcoaches helpen je dan op de werkvloer met als doel dat je weer zelfstandig kunt functioneren en weer plezier in je werk krijgt. Jobcoaching wordt altijd toegekend door het UWV of de gemeente.

Begeleiding op de werkvloer

Onze jobcoaches helpen je om je werk te kunnen uitvoeren. De begeleiding op jouw werkplek staat centraal. Naast deze begeleiding heeft de jobcoach ook de taak om eventuele belemmeringen op je werkplek weg te nemen.

De Jobcoach heeft hierin een sturende of coachende taak. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat hij/zij aanwezig is bij besprekingen of je helpt tijdens je inwerkperiode. Ook kan de jobcoach je helpen op de werkvloer en een persoonlijke handleiding voor je maken. Het is de bedoeling dat je na ondersteuning van de jobcoach uiteindelijk zelfstandig kunt werken.

Wij helpen je werkfit te worden
én weer zelfstandig te werken.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je komt in aanmerking voor een jobcoachtraject wanneer je ondersteuning op je werkplek nodig hebt en een Wajong-uitkering, WIA-uitkering of een Indicatie Banenafspraak hebt.

Je kunt je aanmelden voor ons jobcoachtraject door contact op te nemen met de consulent van je gemeente of jouw contactpersoon bij het UWV. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden en eventuele vervolgstappen.

Hulp bij het inwerken.

Begeleiding op de werkvloer.

Een persoonlijke handleiding.

Samen werken aan jouw werknemersvaardigheden.

Weer plezier in je werk.

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: