Ik wil reïntegreren

Wij helpen je terug te keren op de werkvloer. Samen zoeken we de baan die perfect bij jou past. Zodat je weer kunt doen waar je goed in bent en met plezier aan iedere werkdag begint.

Wat houdt het in

Laten we elkaar eerst goed leren kennen. Wie ben jij, waar ben je goed in en wat voor werkverleden heb je al opgebouwd? En wat heeft ervoor gezorgd dat je nu even niet aan het werk bent?

Daarna kijken we samen vooruit en gaan we jou helpen terug te keren op de arbeidsmarkt. Wij doen dit met respect, humor, maar ook een gezonde brutaliteit. Het doel is het om jou zelfredzaam te maken en aan duurzaam werk te helpen.

Wij helpen je werkfit te worden
én begeleiden je naar werk

Trajecten

Voor mensen die al heel lang uit het arbeidsproces zijn, zijn speciale Modulaire Diensten ontwikkelt bestaande uit 3 losse trajecten: Participatie interventie, Bevorderen van maatschappelijke deelname en Begeleiding bij (om)scholing. Samen stellen het traject samen dat het beste bij jou past.

Ben je nog niet klaar voor de arbeidsmarkt, maar wil je uiteindelijk wel de stap gaan zetten richting werk? Met Werkfit werken we aan jou werknemersvaardigheden, het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt, inclusief een stage- of werkervaringsplek.

Ben je klaar voor de arbeidsmarkt maar kun je daarbij ondersteuning gebruiken? In het Naar Werktraject vinden we samen een passende werkplek. Met onze ervaring en netwerk weten we altijd de werkgever die op jouw talenten zit te wachten.

Wij helpen je werkfit te worden
én begeleiden je naar werk

Samen stellen het perfecte traject samen

Bieden zorg waar jij deze nodig hebt

Wij helpen je jouw thuissituatie op orde te krijgen

Organiseren dagactiviteiten om jou waar mogelijk te begeleiden naar (betaald) werk

Stage- of werkervaringsplekken om aan je doelen te werken

Maak gebruik van onze kennis en ons netwerk

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: