Ik wil zorg

Ben jij het overzicht kwijt en weet je niet meer waar je moet beginnen om weer grip te krijgen? Laat ons je dan helpen.

De regie terugkrijgen over je eigen leven

Loket Zuid biedt begeleiding aan volwassenen (18+) die problemen ervaren op verschillende levensdomeinen. Je kunt daarbij denken aan werk, opleiding of dagbesteding. Maar ook aan financiële moeilijkheden, huisvesting, sociaal netwerk, geestelijke gezondheid, verslaving en contacten met politie of justitie.

De begeleiding die wij bieden is individueel en gericht op creëren van een zo zelfstandig mogelijk leven. Daarbij ondersteunen wij jou bij zaken die geregeld moeten worden maar in uitzonderlijke gevallen (omdat het even niet lukt) nemen we ook zaken van jou over.

We kijken goed naar jou als persoon en waar de situatie om vraagt. Want wij geloven in jou. Om hier op een goede manier invulling aan te geven vinden wij het belangrijk dat we jou en jouw situatie goed te leren kennen. Dit noemen wij relationeel werken.

We zijn voortdurend bezig met aansluiten en afstemmen op jouw leefwereld en leren hier wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zetten we stappen. Stappen die ervoor zorgen dat jij weer de regie krijgt over je eigen leven.

Wij helpen je om de regie in
je leven terug te krijgen.  

Wanneer kom ik in aanmerking?

Loket Zuid levert zorg voor mensen met een Persoonsgebonden budget (pgb) vanuit de gemeente (wmo) of vanuit de Wlz en de Zorgverzekeringswet. Weet je niet goed welke indicatie je hebt of heb je nog helemaal geen zorg?  Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Aanmelden voor zorg kan via deze website of telefonisch. Wij plannen dan een kennismakingsafspraak om samen te bekijken hoe wij jou kunnen helpen of er een goede klik tussen ons is.

Als dat het geval is, dan plannen we een intake om alle informatie te verzamelen die wij nodig om de begeleiding te laten starten.

Wij helpen je om de regie in
je leven terug te krijgen.  

Wij helpen je jouw thuissituatie op orde te krijgen

Bieden zorg waar jij deze nodig hebt

Organiseren dagactiviteiten om jou waar mogelijk te begeleiden naar (betaald) werk

Ondersteuning bij huisvesting, geestelijke gezondheid en meer

De regie terug over je leven

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: