‘Door mijn jobcoach zitten mijn werkgever en ik altijd op één lijn’

André Luiz Ivens krijgt sinds een jaar jobcoaching van Loket Zuid. Hij vertelt over wat hem zo goed bevalt aan de begeleiding.

‘Door mijn jobcoach zitten mijn werkgever en ik altijd op één lijn’

“Mijn begeleidster Inge weet me altijd te motiveren, geeft me goede adviezen en beantwoordt al mijn vragen in duidelijke taal. Ook weet ze al mijn vragen en opmerkingen goed te verwoorden richting mijn werkgever. Door de goede communicatie van mijn jobcoach zitten mijn werkgever en ik eigenlijk altijd op één lijn. Ik vind mijn werk dan ook hartstikke leuk. Ik heb aardige collega’s die me goed begeleiden en voel me super gemotiveerd op de werkvloer. Dankzij Inge weet ik precies waar ik aan toe ben, ze helpt me echt om verder te komen in mijn carrière.”

‘Inge helpt me echter verder te komen in mijn carrière.’

“Het persoonlijke contact met Inge vind ik heel fijn. Ik kan haar altijd appen, bellen of mailen. Regelmatig bespreken we samen hoe het de afgelopen periode is gegaan op de werkvloer. Dit is heel leerzaam omdat er vaak toch een aantal verbeterpuntjes uit dit gesprek voortkomen. Inge weet altijd wel een passende oplossing, zodat ik met net dat extra beetje begeleiding zelfstandig stappen kan maken in het werkveld.”

Over New Yorker

NewYorker is een Duitse internationale kleding- en accessoireswinkel. NewYorker had in 2021 150 winkels in 46 landen met 21.000 werknemers. Er zijn 27 winkels in Nederland, onder andere in de Saroleastraat in Heerlen, waar André Luiz Ivens werkt.

Meer weten?

Wil jij weten wat Loket Zuid voor jou kan betekenen? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Nieuws

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit? cover

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit?

Nog steeds hebben bedrijven veel moeite met het vinden van personeel. Ruim 15% van de mensen die op zoek zijn naar werk staat aan de kant en komt niet aan een baan. Een groot probleem op de Nederlandse arbeidsmarkt dus. Maar hoe is deze situatie op de arbeidsmarkt te verklaren? Bob Gerits legt het uit.

Lees meer
Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan! cover

Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan!

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt hebben werkzoekenden van 50 jaar en ouder het lastig. Maar is het echt onmogelijk om als 50-plusser aan een baan te komen of om te switchen van baan? Nee, het tegendeel is waar! In dit artikel leggen wij uit waarom en geven we je 4 belangrijke tips om jouw volgende baan te vinden!

Lees meer

Ivengi: ‘Ruben is een goede match met ons!’

De krapte op de arbeidsmarkt breekt dit jaar alle records. Tegelijkertijd is een grote groep ongewenst werkloos, onder wie veel 55-plussers. Ruim 55.000 ouderen zouden graag aan het werk gaan, maar het lukt ze niet om een baan te vinden. Maatwerk en omdenken is de oplossing, volgens Peter Zoglmann.

Lees meer