Ivengi: ‘Ruben is een goede match met ons!’

Loket Zuid hielp Ivengi met de begeleiding van een nieuwe medewerker. Vicky Schiepers, directie-assistente en HR-manager bij Ivengi, is heel tevreden over de samenwerking. Bij vragen kon ze altijd terecht en het hele proces heeft ze positief ervaren.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Ook bij Ivengi. Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen ook een nieuwe kans. Zo zijn wij bij Loket Zuid terechtgekomen en al snel hadden we een kennismaking met Ruben gepland. Na twee proefplaatsingen is Ruben inmiddels drie maanden bij ons in dienst.”

Op basis van dit traject zou ik Loket Zuid zeker aanbevelen!

Het hele proces rondom het traject van Ruben is goed verlopen. Van de begeleiding tot contractuele zaken en het stellen van vragen. “Loket Zuid kijkt naar de kwaliteiten van een potentiële werknemer en waar hij of zij zich thuis zal voelen. Ruben is een goede match voor Ivengi en past goed bij ons. We zijn zeer tevreden met het resultaat. En zover we van Ruben begrijpen heeft hij ook zijn plekje gevonden!”

Over Ivengi

Ivengi ontwikkelt digitale innovaties voor verschillende organisaties en helpt bedrijven optimaal digitaal te worden door complexe vraagstukken naar bruikbare oplossingen te vertalen. Ivengi is gevestigd in Maastricht en Eindhoven.

Nieuws

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit? cover

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit?

Nog steeds hebben bedrijven veel moeite met het vinden van personeel. Ruim 15% van de mensen die op zoek zijn naar werk staat aan de kant en komt niet aan een baan. Een groot probleem op de Nederlandse arbeidsmarkt dus. Maar hoe is deze situatie op de arbeidsmarkt te verklaren? Bob Gerits legt het uit.

Lees meer
Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan! cover

Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan!

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt hebben werkzoekenden van 50 jaar en ouder het lastig. Maar is het echt onmogelijk om als 50-plusser aan een baan te komen of om te switchen van baan? Nee, het tegendeel is waar! In dit artikel leggen wij uit waarom en geven we je 4 belangrijke tips om jouw volgende baan te vinden!

Lees meer