Mees Catering: ‘Loket Zuid geeft je een vertrouwd gevoel’

Loket Zuid hielp Mees Catering met de begeleiding van een nieuwe medewerkster binnen het team. Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking heel goed, vertelt Locatiemanager Tom Theunis. Hij geeft aan dat met name de korte lijnen zorgen voor een soepele samenwerking.  

“Loket Zuid werkt op basis van korte lijnen en persoonlijk contact. En dat merk je. De begeleidster van onze medewerkster komt wekelijks langs om de stand van zaken op de werkvloer te evalueren. Zij is ons vaste contactpunt en ik kan haar altijd benaderen met vragen of opmerkingen. Ik kan op informele wijze met haar sparren en dat vind ik zelf erg prettig. De soepele communicatie met Loket Zuid geeft je als opdrachtgever een vertrouwd gevoel.”

‘Iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt’

Tom werkt inmiddels ruim een jaar als Locatiemanager voor MEES Catering op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. In zijn ogen behartigt Loket Zuid de belangen van zowel werkgevers als werkzoekenden op professionele wijze. “Iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt en Loket Zuid draagt hier echt een steentje aan bij”, vertelt hij enthousiast. “Dat vind ik super!”

Over Mees Catering

MEES Catering in onderdeel van de Van Melick groep en verzorgt de catering voor bedrijven, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Daarbij staat een wisselend aanbod aan gezond eten en drinken centraal. MEES Catering is gevestigd in Kerkrade. Tot de vaste opdrachtgevers horen onder andere VISTA College, Zorgacademie Parkstad, de GGD Zuid-Limburg en Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

Meer weten?

Wil jij weten wat Loket Zuid voor jou kan betekenen? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Nieuws

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit? cover

Mismatch op de arbeidsmarkt houdt aan. Hoe kan dit?

Nog steeds hebben bedrijven veel moeite met het vinden van personeel. Ruim 15% van de mensen die op zoek zijn naar werk staat aan de kant en komt niet aan een baan. Een groot probleem op de Nederlandse arbeidsmarkt dus. Maar hoe is deze situatie op de arbeidsmarkt te verklaren? Bob Gerits legt het uit.

Lees meer
Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan! cover

Zo kom je als 50-plusser wél aan een baan!

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt hebben werkzoekenden van 50 jaar en ouder het lastig. Maar is het echt onmogelijk om als 50-plusser aan een baan te komen of om te switchen van baan? Nee, het tegendeel is waar! In dit artikel leggen wij uit waarom en geven we je 4 belangrijke tips om jouw volgende baan te vinden!

Lees meer

Ivengi: ‘Ruben is een goede match met ons!’

De krapte op de arbeidsmarkt breekt dit jaar alle records. Tegelijkertijd is een grote groep ongewenst werkloos, onder wie veel 55-plussers. Ruim 55.000 ouderen zouden graag aan het werk gaan, maar het lukt ze niet om een baan te vinden. Maatwerk en omdenken is de oplossing, volgens Peter Zoglmann.

Lees meer