Verwijzers

Bij Loket Zuid geloven we in duurzaam werk voor iedereen. We investeren veel tijd en energie om kandidaten echt te leren kennen om zo een nieuw perspectief te creëren. Zo vergroten wij samen met de kandidaat de kansen op de arbeidsmarkt.

Wij nemen de tijd om de kandidaat te leren kennen. Zo brengen we samen de kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen van de kandidaat in kaart.  We laten de kandidaat zelf tot bewustwording en inzicht komen.

Wij kunnen tijdens dit proces diverse middelen inzetten; zoals (job)coaching, training en advies. Omdat ieder mens natuurlijk uniek is, is ook elk traject uniek. Zo kiezen we niet altijd voor dezelfde middelen. En kiezen we ook niet altijd voor dezelfde manier van coachen. Onze coaches kunnen rust brengen, confronteren, uitdagen, inspireren en motiveren.

Door het UWV erkend re-integratiebureau.

Loket Zuid verzorgt al jaren door het UWV-erkende re-integratietrajecten voor werkgevers en gemeenten in de regio. We staan momenteel onder onze oude naam ‘U Wilt Re-integratie Werk Coöperatie’ geregistreerd bij het UWV..

Onze toolbox is gevuld met trainingen in groepsverband (max. 8 deelnemers). Zo hebben wij o.a. een eigen methodiek ontwikkeld (de Carrousel), waarin we de diepte ingaan op het gebied van persoonlijke effectiviteit (empowerment en motivatie), werknemersvaardigheden en arbeidsmarktoriëntatie. Ons netwerk biedt mogelijkheden om in de praktijk aan de slag te gaan met het geleerde.

Loket Zuid onderscheidt zich door een duurzame re-integratie methode, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse technieken en systemen, bijvoorbeeld:

  • LDC Business Traject online
  • Sollicitatietraining (Carrousel)
  • Coaching (loopbaan & vitaliteit)
  • Jobcoaching (coaching bij je werk)

Wil je meer weten?

Neem contact op met Loket Zuid