Duurzaam werk
Voor iedereen

Bent u op zoek naar
personeel?

Bij Loket Zuid brengen we werkgevers en werknemers bij elkaar en delen we de kennis van de lokale arbeidsmarkt en regelgeving is om goede adviezen te geven. Wij geloven in duurzaam werk voor iedereen.

Een duurzame relatie en
ondersteuning

Werk is er genoeg. Altijd. Voor iedereen. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus als u talentvolle mensen zoekt bij uw openstaande vacatures, kunnen wij u helpen. Door deze doelgroep een steuntje in de rug te geven en te begeleiden naar een baan binnen uw organisatie.

In het domein van maatschappelijk en sociaal ondernemen is er veel mogelijk maar zijn er ook veel regels. Gelukkig is er één plek waar alle vragen beantwoord worden en waar de juiste matches worden gemaakt.

Wij ondersteunen ook bij

Werving en selectie

Uitzendwerk

Detachering

Outplacement

Reïntegratie

Coaching

Heeft u een reïntegratietraject?

Als werknemers langdurig ziek zijn en de kans klein lijkt dat ze op hun oude plek succesvol kunnen terugkeren,  bent u als werkgever verantwoordelijk voor de re-integratie van de medewerker op een andere plek.

Veel CAO’s verplichten u bovendien om bij het afscheid nemen van personeel een outplacementtraject aan te bieden. Daar kan Loket Zuid u bij helpen. Wij voeren zowel re-integratie- als een outplacementtrajecten uit.

Wij helpen werknemers werkfit te worden én begeleiden naar (ander) werk.

Deze organisaties werken al met ons samen

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: