Begeleiding werknemers

Soms kunnen uw medewerkers extra begeleiding gebruiken. Onze jobcoaches helpen dan op de werkvloer met als doel dat de medewerker weer zelfstandig kan functioneren en weer plezier in het werk krijgt. Jobcoaching wordt altijd toegekend door het UWV of de gemeente.

Wat houdt het in

Onze jobcoaches helpen uw medewerker bij het uitvoeren van hun werk. De begeleiding op de werkplek staat centraal. Naast deze begeleiding heeft de jobcoach ook de taak om eventuele belemmeringen op de werkplek weg te nemen.

De Jobcoach heeft hierin een sturende of coachende taak. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat hij/zij aanwezig is bij besprekingen of helpt tijdens de inwerkperiode. Ook kan de jobcoach helpen op de werkvloer en een persoonlijke handleiding voor uw medewerker maken. Het is de bedoeling dat na de ondersteuning van de jobcoach uw medewerker weer zelfstandig functioneert.

Wij helpen uw medewerkers werkfit te worden
én weer zelfstandig te functioneren.

Wie komt er in aanmerking?

Een medewerker komt in aanmerking voor een jobcoachtraject wanneer hij of zij ondersteuning op de werkplek nodig heeft en een Wajong-uitkering, WIA-uitkering of een Indicatie heeft.

U kunt uw medewerker aanmelden voor ons jobcoachtraject door contact op te nemen met de consulent van de gemeente of uw contactpersoon bij het UWV. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden en eventuele vervolgstappen.

Wij helpen je werkfit te worden
én begeleiden je naar werk

Hulp bij het inwerken.

Begeleiding op de werkvloer.

Een persoonlijke handleiding.

Werken aan werknemersvaardigheden.

Weer plezier in het werk.

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: