Detachering

Detachering is het huren van flexibel personeel door middel van tijdelijke overeenkomst. Het biedt meer zekerheid dan een uitzendovereenkomst, maar nog steeds eeen sterke mate van flexibiliteit. Een aantrekkelijke contactvorm voor zowel uw bedrijf als de medewerker.

Flexibiliteit én zekerheid

Een detacheringsovereenkomst is te vergelijken met een tijdelijke overeenkomst.  In dat contract staat altijd een start- en einddatum, een minimum aantal uren en een opzegtermijn van één maand. Het is dus nog steeds een flexibele arbeidsovereenkomst, maar biedt meer zekerheid dat een uitzendcontract.

Loket Zuid is namelijk juridisch werkgever en verzorgt dus alle administratie en betaalt het salaris. Over de verdeling van het ziekterisico maken we goede afspraken, waarbij we trots zijn dat het verzuim van onze krachten dankzij de actieve begeleiding erg laag is.

Wat detacheren aantrekkelijk maakt, is de combinatie van flexibiliteit en zekerheid. En die zekerheid is in de huidige arbeidsmarkt ook een belangrijk signaal van vertrouwen naar uw nieuwe medewerker.

Al onze diensten

Bekijk al onze diensten