Personeel

Loket Zuid beschikt over uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt. Wij herkennen dus snel of iemand bij uw organisatie past. Daardoor maken we al jaren organisaties in de regio blij met talentvolle nieuwe medewerkers. Kandidaten die weliswaar een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar dankzij onze begeleiding klaar zijn voor een terugkeer.

De begeleiding, het papierwerk, het risico op arbeidsongeschiktheid: we nemen het allemaal uit uw handen. Zodat uw organisatie met een gerust hart de nieuwe medewerker welkom kan heten!

UWV Werkfit
Loket Zuid heeft een raamwerkcontract met het UWV en de vereiste erkenning om trajecten in opdracht van het UWV te mogen uitvoeren.

Samenwerkingsvormen

De wijze waarop u een nieuwe medewerker aan uw organisatie verbindt bespreken we vooraf. Daar zijn verschillende manieren voor. Zo is het mogelijk om via Loket Zuid een medewerker flexibel in te zetten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een kandidaat meteen zelf een overeenkomst aan te bieden. Dan verzorgt Loket Zuid alleen de werving & selectie.

Dit zijn de samenwerkingsvormen:

  • Flexkracht (Fase A)
  • Detachering (Fase B en C)
  • Werving & Selectie

Meest gekozen optie: Flexkracht (Fase A)
Uniek aan onze wijze van werken is dat we de uit te lenen werknemers begeleiden bij hun werk en de zaken die het werk kunnen belemmeren. Wij treden op als juridisch werkgever, dus alle administratieve regeldruk ligt bij ons.

Het ziekterisico (dat dankzij onze begeleiding erg laag is) ligt bij ons. We werken met een all-in-tarief waarin we de ondersteuning van de werknemer financieren. Dit doen we net zo lang als uw bedrijf daar behoefte aan heeft, maar minimaal 6 maanden (1040 uur).

Daarna staat het uw organisatie vrij om de kandidaat over te nemen. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een goede overdracht. Zo loopt de begeleiding geen gevaar en blijft uw nieuwe werknemer productief en tevreden.

Al onze diensten

Bekijk al onze diensten