Ik wil reïntegreren

Jij bent nu niet aan het werk, maar je wil wel graag een reguliere baan waar je helemaal op je plek zit. Mooi, dan gaan wij je daar bij helpen.

Wat houdt het in

Samen gaan we ervoor zorgen dat je in topvorm bent. Dat eventuele belemmeringen opgelost worden en je weet welke banen en werkgevers bij jou passen. We gaan elkaar dus heel goed leren kennen!

We werken bijvoorbeeld samen aan jouw presentatieskills, je werknemersvaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Want uiteindelijk gaan we je natuurlijk in gesprek brengen met werkgevers. En dan ben jij er helemaal klaar voor!

Wij helpen je werkfit te worden
én begeleiden je naar werk

Trajecten

Voor mensen die al heel lang uit het arbeidsproces zijn, zijn speciale Modulaire Diensten ontwikkelt bestaande uit 3 losse trajecten: Participatie interventie, Bevorderen van maatschappelijke deelname en Begeleiding bij (om)scholing. Samen stellen het traject samen dat het beste bij jou past.

Ben je nog niet klaar voor de arbeidsmarkt, maar wil je uiteindelijk wel de stap gaan zetten richting werk? Met Werkfit werken we aan jou werknemersvaardigheden, het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt, inclusief een stage- of werkervaringsplek.

Ben je klaar voor de arbeidsmarkt maar kun je daarbij ondersteuning gebruiken? In het Naar Werktraject vinden we samen een passende werkplek. Met onze ervaring en netwerk weten we altijd de werkgever die op jouw talenten zit te wachten.

Wij helpen je werkfit te worden
én begeleiden je naar werk

Samen stellen het perfecte traject samen

Bieden zorg waar jij deze nodig hebt

Organiseren dagactiviteiten om jou waar mogelijk te begeleiden naar (betaald) werk

Stage- of werkervaringsplekken om aan je doelen te werken

Maak gebruik van onze kennis en ons netwerk

Wil je meer
weten?

We vertellen je graag meer over de begeleiding die we jou kunnen bieden.

Bel ons via:

Of mail: